12 sep. 2018 20:35
Om du har mycket text som skall in på en skylt har vi nu adderat ett textfält där du kan klippa in från t.ex. Word eller skriva direkt i. Nu finns det även en funktion ”Samma rad” bredvid varje textinmatningsrad som slår ihop två textrader till en samt justerar dem till vänster och höger.
25 sep. 2017 14:23
Vi har nu utökat vårt sortiment inom kabelmärkning! Nu finns det fler färger att välja mellan och större valfrihet längdmässigt. Gå in under Kabelmärkning special i skyltmotorn för att se mer. Vi har i och med denna lansering även reducerat priset på vår standardkabelmärkning.
14 juli 2017 21:44
Vi har nu flyttat till vår nya adress: F O Petersons gata 32 421 31 Västra Frölunda
2 jan. 2017 08:46
Nu har vi tagit nästa steg och lyssnat på våra kunder för att göra en så optimal lösning som möjligt för skyltskapande. Vår nya skyltmotor ger en ny dimension inom valfrihet, där du som användare kan göra det mesta. Vi har hela tiden haft kunden i tankarna för att göra en så lättförståelig och hanterbar lösning, vilket är viktigt om man är en återkommande kund. Det måste vara smidigt och förenkla beställningsmomentet!
2 jan. 2017 08:44
Vi har adderat ledningsmärkning och bytt ut våra kabelmärkningar till en bättre standard. För att våra kunder inte skall behöva fundera på vilka skruvar som passar till skyltarna finns nu även detta som tillbehör.